Festett üveg órák

Kézzel festett, üveg /fafali óra. 21 cm átmérőjű. Csendes óraszerkezettel, festett, vékony fém mutatókkal. Falra akasztható, de letámasztva is dekoratív. Modern stílus jegyében, saját tervezésű minden óra. A felhasznált anyagok változatosak: folyékony fém, vas-, viasz-, struktúr-, gélpaszta, aqurill festékek, arany-ezüst füstfóliák. Ha ajándéknak szánja, írja meg kérem a nevét, aki kapja, és a csomagolásban a köszöntő lapot neki fogom címezni. Sima megrendelés esetén a vásárlónak címzem. Köszönöm ha értékeli a vásárlást, és a termékről küld fotót is hogy hova került:)

Üdvözlettel,

Beatrix Antal

Festett fa órák

Bemutatkozás:

Antal Beatrix vagyok, a Tryxee-Art megálmodója és tulajdonosa. 10 éve foglalkozom kézi üveg gravírozással, és mindig is festettem, alkottam. Általában megrendelésre dolgozom, de van az a kis művész énem, amit meg kell éljek, és saját tervezésű alkotásokat készítek. Ilyenek ezek az órák is, amiket itt bemutatok nektek. A tervezés folyamata kevesebb, inkább alkotás közben jön az ihlet, hogy mit lehetne még kihozni az anyagok összhangjából. Szeretem feszegetni a határokat, a festett felületet felkaparni, a festéket maszatolni, különböző pasztákkal feldobni az alkotásokat. És időnként a gravírozás, pirográfia használatával különlegessé tenni egy-egy alkotást. A felhasznált anyagok nagyon különbözőek, ez ad szabadságot az alkotáshoz.Szeretném, ha az óráim olyan emberekhez jutnának el, akik ugyanolyan büszkeséggel és szeretettel fogadnák, mint ahogy én terveztem és készítettem őket. Mindenegyes darab egyedi, megismételhetetlen. Örülök, ha „ jó helyre kerülnek”. :)))

Plexi kör alakú karácsonyfa dísz:

7 cm átmérőjű víztiszta plexi körlap szalag akasztóval. Egyedileg névvel festve, és a hátlapján is festve. / átlátszó háttérrel. Nem matrica, teljes mértékben kézzel festem. Szuper karácsonyi ajándék is lehet a barátok, családok számára, mindenki neve ott fog lógni a karácsonyfán:)Dobd fel az ünnepeket ezzel az egyedi, modern, letisztult  karácsonyfa dísszel.Írdd meg a nevet, amit szeretnél hogy fessek rá. Válaszd ki a szöveg színét, a háttér színét és a szalag színét. Több megrendelés esetén választhatod külön külön is. Pl: Adel arany színnel festve, fehér háttérrel, fehér szalaggal, Michael fekete színnel festve, halvány kék háttérrel, kék szalaggal. Rendelj mindenkinek másfélét, vagy egységesen a karácsonyfád stílusához illőt, csak különböző nevekkel.

Csomagolás

szatén anyag tasakba csomagolom, így ajándékba is rendelheted.

Kedvezmények

10 db rendelése esetén a szállítás ingyenes
20 db rendelése esetén 10 % kedvezményt adok, és a szállítás ingyenes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique