Újdonság

Megújult weboldal, friss lendület

March 31, 2022

Nagy változás állt be a Ranyák Üvegtechnika életében. A vezetés elérkezettnek látta az időt 2022 elején, hogy egy új online felülettel, egy teljesen újragondolt weboldallal induljon el. A letisztult, felhasználóbarát honlap könnyebbé teszi a leendő és az új ügyfeleknek a tájékozódást és az ajánlatkérést és a mobilodon is teljes körű élményt fog nyújtani.

 

Nagyon fontosnak tartottuk emellett a folyamatos online jelenlétet is a közösségi média felületeinken. Naprakész hírekkel, érdekességekkel, exkluzív háttértartalmakkal fogunk titeket informálni rendszeresen. A Facebook és Instagram mellett egy teljesen új területre is elkalandozunk, a TikTokon havonta több videót is láthattok a műhelyben történő mindennapi munkákról, amivel kicsit szeretnénk közelebb hozni titeket a gyártási folyamatokhoz.

Kövess be minket,ha nem szeretnél ezekről lemaradni:
Facebook: https://www.facebook.com/www.ranyakuveg.hu
Instagram: https://www.instagram.com/ranyakuvegtechnika/
TikTok: https://www.tiktok.com/@ranyakuvegtechnika

Miután bekövettél minket, segítünk abban, hogy jobban megismerj minket és a munkánkat!

 

Üvegtechnika felsőfokon

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező üvegtechnikus szakembereink révén professzionális módon kiszolgáljuk a vállalkozásokat, egyetemeket, laboratóriumokat és magánszemélyeket is. Többek között kémcsöveket, mellszívókat, borlopókat, díszüvegeket, üvegpipákat, üvegcsöveket, parfümös üvegeket gyártunk és értékesítünk, de a nagypapád antik csillárját is megjavítjuk és bármilyen egyedi igényt kiszolgálunk.

 

Laboratóriumi eszközök

Laboratóriumban használt, üvegeszközök, kémcsövek, csapok, csiszolatok, kvarc üvegeszközök javítását, gyártását egyaránt vállaljuk. Tervrajz, vagy fotó és pontos méretek alapján.

 

Orvostechnikai eszközök

Üvegből és műanyagból készült mellbimbó védők, mellszívók, orrszívó porszívók gyártása. Fül-orr-gégészeti speciális üvegszívók készítése.

 

Borászati termékek

Mérőhengerek, fokolók, borlopók, borkínálók, díszüvegek, mintavevők, borkínálók széles választékát kínáljuk, melyek műhelyünkben készülnek.

 

Ajándéktárgyak

Különleges alkalmakra, évfordulókra, ünnepekre egyedi üvegtárgyak, üvegvázák gyártása egyéni elképzelés alapján.

 

Üveggravírozás

Kézi csiszológéppel bármilyen szöveget, képet rágravírozunk az akár hozott, vagy általunk készített üvegre.

 

Antik tárgyak

A pohártól az olajkiöntőig számtalan antik tárgynak adjuk vissza eredeti pompáját. Vállaljuk üvegcsillárok, üvegbúrák pótlását és javítását.

 

Perszonalizálás

Emblémázott üveg-és reklámtárgyak készítése, kisebb darabszám esetén kézi gravírozással is megoldható az emblémázás.

 

Üvegcsövek

Kis tételben is forgalmazunk különböző méretű Pyrex, Duran, Symax jénai és kvarc üvegcsöveket és vállaljuk azok megmunkálását is.

 

Kozmetikai üvegek

Kozmetikai üvegtermékek, parfümös üvegek, üvegtégelyek, kenőcsös tégelyek készítése ésjavítása.

 

Te megálmodod, mi megvalósítjuk

Egyedi üveg ajándékba? Különleges kialakítású laboreszköz? Saját tervezésű üvegtárgy legyártása? Ritka antik csillár felújítása?

Biztosan sokszor rákerestél már ezekre a dolgokra és falakba ütköztél. Mi azonban itt vagyunk és segítünk neked! A síküvegen kívül szinte bármilyen egyedi üvegből készült tárgy elkészítését vállaljuk, akár kis tételben is.

A legtöbb egyedi igényt meg tudjuk valósítani, ha üvegről van szó, legyen szó különböző üvegdísztárgyakról, üveg laboreszközökről, üveg vagy műanyag orvostechnikai eszközökről, egyedi üvegpipákról, teflonokról, kozmetikai üvegtermékekről, üvegcsillárokról vagy üvegbúrákról.

Mi nem fogunk elküldeni a különleges igényeiddel, megpróbáljuk neked megvalósítani a legextrémebb üveg ötletedet is. Másokkal ellentétben kis tételben is, akár egy darab üvegtárgy elkészítését is vállaljuk magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt.

Írj nekünk emailt vagy gyere be a budapesti manufaktúránkba és mutasd meg, hogy milyen egyedi üveget álmodtál meg. Szakképzett üvegtechnikus kollégáink rendelkezésedre állnak és egy közös konzultáció keretében vázolni fogják neked az egyedi üvegtárgyad elkészítésének a részleteit.

Lépj kapcsolatba velünk